Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Palamut Balığı"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 2 of 2 pro vyhledávání: '"Palamut Balığı"'
1
Determınatıon of the some chemıcal qualıty characterıstıcs of bonıto fısh whıch stored at dıfferent temperatures
Autor: Duygu Balpetek Külcü
Publikováno v: Volume: 21, Issue: 3 403-410
Sakarya University Journal of Science
Giresun İli’nden temin edilen palamut balıklarının ağırlıkları ve uzunlukları belirlendikten ve ilk sıcaklıklarıölçüldükten sonra, iç organları çıkartılmış ve çıkartılmamış şekilde 0°C, 2°C ve 4°C’de muhafazaya al
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c607ea294209b216cbaa205e95c47898
https://hdl.handle.net/20.500.12697/1398
Zobrazit plný text záznamu
2
Farklı sıcaklıklarda muhafaza edilen palamut (sarda sarda) balığının mikrobiyolojik kalite niteliklerinin belirlenmesi
Autor: Duygu Balpetek Külcü
Amaç: Bu araştırma, farklı sıcaklıklarda muhafaza edilen Palamut (Sarda sarda) Balığının mikrobiyolojik kalite niteliklerinin belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilmiştir. Gereç ve Yöntem: Bu çalışmada; Giresun İlinden temin edilen
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a87e97a22add608e5479d5310df12900
https://hdl.handle.net/20.500.12697/1352
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 1 01 natural sciences
  • 1 0106 biological sciences
  • 1 010608 biotechnology
  • 1 04 agricultural and veterinary sciences
  • 1 0404 agricultural biotechnology
  • 1 040401 food science
  • 1 biology
  • 1 biyoloji
  • 1 bonito
  • 1 chemical quality
  • 1 fish <actinopterygii>
  • 1 food science
  • 1 general engineering
  • 1 microbiological quality
  • 1 muhafaza
  • 1 preservation
  • 2 OpenAIRE

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......