Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Paiva, J. T."'
Autor:
Paiva, J. T.1 teo.paiva@hotmail.com, Resende, M. D. V.2,3, Resende, R. T.2, Oliveira, H. R.1, Silva, H. T.1, Caetano, G. C.1, Lopes, P. S.1, Silva, F. F.1
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia. 2019, Vol. 68 Issue 262, p304-311. 8p.
Autor:
Paiva, J. T.1, de Resende, M. D. V.2,3, Resende, R. T.2, de Oliveira, H. R.1, Silva, H. T.1, Caetano, G. C.1, Lopes, P. S.1, Silva, F. F.1 fabyanofonseca@ufv.br
Publikováno v:
Journal of Animal Breeding & Genetics. Jun2018, Vol. 135 Issue 3, p178-185. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paiva, J. T., Oliveira, H. R., Nascimento, M., Nascimento, A. C. C., Silva, H. T., Henriques, R. F., Lopes, P. S., Silva, F. F., Veroneze, R., Ferraz, J. B. S., Eler, J. P., Mattos, E. C., Gaya, L. G.
Publikováno v:
British Poultry Science; Feb2020, Vol. 61 Issue 1, p3-9, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The objective of this work was to evaluate the addition of Bacillus subtilis probiotic to the feed of common snook (Centropomus undecimalis) fingerlings, in alternate and continuous regimens. Six hundred and sixty fish, with verage length of 5.90±0.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::5efa12c07604e96f758a0f20c34702f4
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1016280
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1016280