Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Pairing principles"'
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100432- (2023)
Food pairing is a relevant tool for the food industry and for culinary professionals to develop successful flavor combinations and memorable experiences, but it could also be useful for encouraging consumers to adhere to a healthier diet. The general
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e7a37cecf454fb4a2bb79cb1d29a9f5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Gastronomy and Food Science
International Journal of Gastronomy and Food Science, 2019, 17 (UNSP 100144), pp.100144. ⟨10.1016/j.ijgfs.2019.100144⟩
International Journal of Gastronomy and Food Science, 2019, 17 (UNSP 100144), ⟨10.1016/j.ijgfs.2019.100144⟩
International Journal of Gastronomy and Food Science, 2019, 17 (UNSP 100144), pp.100144. ⟨10.1016/j.ijgfs.2019.100144⟩
International Journal of Gastronomy and Food Science, 2019, 17 (UNSP 100144), ⟨10.1016/j.ijgfs.2019.100144⟩
Conference: Gastro-Science-Chef International Symposium (GSC) on Science and CookingLocation: Taste Life & Sci & Cooking Harvard, Copenhagen, DENMARKDate: JUN 13-14, 2018; International audience; Pairing food and beverages is a traditional practice i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f2921fa61dd804dc69b5e9137b8d92a8
https://hal-agrosup-dijon.archives-ouvertes.fr/hal-02292640
https://hal-agrosup-dijon.archives-ouvertes.fr/hal-02292640
Autor:
Eschevins, Anastasia
Publikováno v:
Psychology. Université Bourgogne Franche-Comté, 2018. English. ⟨NNT : 2018UBFCK057⟩
Matching beer with food: pairing principles, underlying mechanisms and a focus on aromatic similarity, Université de Bourgogne Franche-Comté (COMUE)(2018)
Food and Nutrition. Université de Bourgogne Franche-Comté (COMUE), 2018. English
Matching beer with food: pairing principles, underlying mechanisms and a focus on aromatic similarity, Université de Bourgogne Franche-Comté (COMUE)(2018)
Food and Nutrition. Université de Bourgogne Franche-Comté (COMUE), 2018. English
Pairing between beer and dishes emerges as a new trend in France. Beer promoters or gastronomy professionals need to offer high-quality advices in terms of beer and food pairing to their customers. Within this context, the objective of the research w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::45b274819db1e019fcf3a43fb27de7e8
https://theses.hal.science/tel-02084896
https://theses.hal.science/tel-02084896
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.