Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Pai, Shruta"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pai SS; Department of Biotechnology, Indian Institute of Technology Hyderabad, Kandi, Sangareddy-502284, India., Ranjan S; Department of Biotechnology, Indian Institute of Technology Hyderabad, Kandi, Sangareddy-502284, India., Mathew AR; Department of Biotechnology, Indian Institute of Technology Hyderabad, Kandi, Sangareddy-502284, India., Anindya R; Department of Biotechnology, Indian Institute of Technology Hyderabad, Kandi, Sangareddy-502284, India., Meur G; National Institute of Nutrition, Hyderabad-500007, India.
Publikováno v:
Access microbiology [Access Microbiol] 2022 Jun 10; Vol. 4 (6), pp. acmi000363. Date of Electronic Publication: 2022 Jun 10 (Print Publication: 2022).