Zobrazeno 1 - 10
of 179
pro vyhledávání: '"Pagani, M.A."'
Publikováno v:
In Journal of South American Earth Sciences July 2023 127
Publikováno v:
In Journal of Inorganic Biochemistry July 2015 148:35-48
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Inorganic Biochemistry December 2012 117:306-315
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Dairy Journal 1999 9(3):255-260
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
info:cnr-pdr/source/autori:Manini F., Brasca M., Plumed-Ferrer C., Poutanen K., Pagani M.A., Erba D., Casiraghi M.C/congresso_nome:10 th AISTEC Conference "Grains for feeding the world/congresso_luogo:Milan, Italy/congresso_data:1-3 July 2015/anno:2015/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Sourdough fermentation represents an interesting treatment in order to enhance nutritional properties of grain milling by-products, such as wheat bran; Intervention study in humans will be conducted to verify the functional properties of fermented br
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::24315991595a6168f42a6e2c38778774
http://www.cnr.it/prodotto/i/341135
http://www.cnr.it/prodotto/i/341135