Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Paetz, Susanne"'
Autor:
Obst, Katja, Lieder, Barbara, Reichelt, Katharina V., Backes, Michael, Paetz, Susanne, Geißler, Katrin, Krammer, Gerhard, Somoza, Veronika, Ley, Jakob P., Engel, Karl-Heinz
Publikováno v:
In Phytochemistry March 2017 135:181-190
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ongouta, Jekaterina, Backes, Michael, Albrecht, Anastasia, Hempel, Katharina, Krammer, Gerhard, Schäfer, Uwe, Paetz, Susanne, Winterhalter, Peter, Kirschning, Andreas
Hazelnuts are important raw materials for the bakery and confectionary industry, due to their highly appreciated nutty, roasted, cocoa and buttery taste profile. However, in recent years an intensive, long lasting bitter off-taste of hazelnuts was re
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::df69567e25744d1e74c0771f07b55bb6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reichelt, Katharina V., Paetz, Susanne, Swanepoel, Karen M., Ley, Jakob P., Krammer, Gerhard E.
Publikováno v:
In Flavour Science 2014:573-576
Publikováno v:
In Flavour Science 2014:45-49
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.