Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Paes, Laise Trindade"'
Autor:
Paes, Laise Trindade, D'Almeida, Carolina Thomaz dos Santos, do Carmo, Mariana Araújo Vieira, da Silva Cruz, Laura, Bubula de Souza, Amanda, Viana, Leonara Martins, Gonçalves Maltarollo, Vinicius, Martino, Hércia Stampini Duarte, Domingues de Almeida Lima, Graziela, Larraz Ferreira, Mariana Simões, Azevedo, Luciana, Barros, Frederico Augusto Ribeiro de
Publikováno v:
In Food Research International January 2024 176
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paes, Laise Trindade
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Esse estudo investigou as propriedades espumantes da suspensão de proteínas do leite com concentração de 40g/L após tratamento com a enzima transglutaminase (TGase) e acidificação a pH 5,1, 5,2, 5,4 e 5,6. Amostras sem (MP) e com a enzima (MP-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2e10add40f46aef194caeabbf680136a