Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Paes, Juliana Lobo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Camelo, Raphaela Soares da Silva, Paes, Juliana Lobo, Braz, Madelon Rodrigues Sá, Bruggianesi, Giancarlo, Guimarães, Camila Lucas
Publikováno v:
Revista Ciência Agronômica, Volume: 50, Issue: 3, Pages: 353-360, Published: 04 JUL 2019
The search for the reduction of production costs and for the diversification of the commercialization of agricultural products is necessary when looking to ensure autonomy and increase income for farmers. The use of solar dryers for the dry fruits pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::1c105f1cd6ae6763c307280d156f117f
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1806-66902019000300353&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1806-66902019000300353&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paes, Juliana Lobo
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico The aims of the study were to investigate the reaction kinetics of ozone, their effects on the physical-chemical, rheological, breadmaking and sensory properties of flour, and the possib
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::1616396845186e2a76d1924b36474f30
http://locus.ufv.br/handle/123456789/711
http://locus.ufv.br/handle/123456789/711
Autor:
Alves, Wederson M., Faroni, Leda Rita D'Antonino, Alencar, Ernandes Rodrigues de, Paes, Juliana Lobo
Publikováno v:
Engineering in Agriculture; Vol. 16 No. 3 (2008)
Revista Engenharia na Agricultura-REVENG; v. 16 n. 3 (2008)
Engenharia na Agricultura
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Revista Engenharia na Agricultura-REVENG; v. 16 n. 3 (2008)
Engenharia na Agricultura
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Em decorrência das perdas que ocorrem durante o período de armazenamento de grãos, objetivou-se com este trabalho quantificar a perda de matéria seca dos grãos de milho armazenados e infestados com Sitophilus zeamais, em diferentes condições d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::afebae79346e135dced811f351fbe124
https://periodicos.ufv.br/reveng/article/view/23
https://periodicos.ufv.br/reveng/article/view/23
Autor:
Paes, Juliana Lobo
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico This study was done to evaluate allyl isothiocyante (AITC) transport through the grain bulk of maize, and determine its fumigant effect on different developmental phases of Sitophilus ze
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::290df7e0d417ec384e68e63553509704
http://locus.ufv.br/handle/123456789/3509
http://locus.ufv.br/handle/123456789/3509