Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Paenibacillus illinoisenis"'
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Vittorio Silano, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Claude Lambré, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Lieve Herman, Magdalena Andryszkiewicz, Ana Gomes, Yi Liu, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 18, Iss 5, Pp n/a-n/a (2020)
Abstract The food enzyme cyclomaltodextrin glucanotransferase ((1→4)‐α‐d‐glucan:(1→4)‐α‐d‐glucan 4‐α‐d‐[(1→4)‐α‐d‐glucano]‐transferase; EC 2.4.1.19) is produced with the non‐genetically modified Paenibacillus ill
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd2624ee82d1430d963d608fc20b0ead
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.