Zobrazeno 1 - 10
of 602
pro vyhledávání: '"Padrão, Patrícia"'
Autor:
Gelormini, Marcello, Damasceno, Albertino, Lopes, Simão António, Maló, Sérgio, Chongole, Célia, Muholove, Paulino, Casal, Susana, Pinho, Olívia, Moreira, Pedro, Padrão, Patrícia, Lunet, Nuno
Publikováno v:
JMIR Research Protocols, Vol 4, Iss 3, p e98 (2015)
BackgroundStreet food represents a cultural, social, and economic phenomenon that is typical of urbanized areas, directly linked with a more sedentary lifestyle and providing a very accessible and inexpensive source of nutrition. Food advertising may
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f2e85edeb2742d3a3fb76ae55e4e908
Autor:
Sousa, Sofia, Albuquerque, Gabriela, Severo, Milton, Costa, Ana Rute, Moreira, Pedro, Lunet, Nuno, Padrão, Patrícia
Publikováno v:
In Appetite 1 July 2024 198
Autor:
Almeida, Carla, Azevedo, José, Fogel, Adriana, Lopes, Eduarda, Vale, Catarina, Padrão, Patrícia
Publikováno v:
In Food Quality and Preference July 2024 116
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis September 2024 133
Autor:
Fiorin, Ana, Filipa-Silva, Andreia, Marques, Alexandra, Castro, Carolina, Casal, Susana, Moreira, Pedro, Padrão, Patrícia, Valente, Luisa M.P.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis September 2024 133
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2024 132
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Albuquerque, Gabriela, Sousa, Sofia, Lança de Morais, Inês, Gelormini, Marcello, Santos, Mariana, Moreira, Pedro, Damasceno, Albertino, Breda, João, Lunet, Nuno, Padrão, Patrícia
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2022 114