Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Packaging active"'
Autor:
Reis, Arlete Barbosa dos
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientadores: Telma Teixeira Franco, Cristiana Maria Pedroso Yoshida Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia Quimica Resumo: Um novo conceito de embalagens para alimentos vem sendo estudado, conhecido com
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::558bbe231de2c5c54fc142c06cf1b8ca
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2005.369867
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2005.369867
Publikováno v:
Articles
Food packaging can be considered as a passive barrier that protects food from environmental factors such as ultraviolet light, oxygen, water vapour, pressure and heat. It also prolongs the shelf-life of food by protecting from chemical and microbiolo
Autor:
KARAGÖZ, Şeyda, DEMİRDÖVEN, Aslıhan
Publikováno v:
Volume: 6, Issue: 1 9-21
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Packages has an important place in meeting of the food industry and consumer needs. Expectations of the consumers have increased from food packaging by the development of technology. Therefore, in recent years the researchers changed the perspective
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::8b20a960bfdc6c30d59faa2fa259ba9b
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gbad/issue/27222/305696
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gbad/issue/27222/305696
Autor:
Sakowska, Anna, Konarska, Małgorzata, Guzek, Dominika, Głąbska, Dominika, Wierzbicka, Agnieszka
Publikováno v:
Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego. 14:203-213
Growing consumer requirements for fresh meat compel producers to use various packaging systems. The use of individual packages of meat is necessary because of the need to reduce the work in the back of the retail store, related to the cutting and mea
Autor:
Reis, Arlete Barbosa dos
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientadores: Telma Teixeira Franco, Cristiana Maria Pedroso Yoshida
Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia Quimica
Made available in DSpace on 2018-08-06T18:08:42Z (GMT). No. of bitstreams: 1
Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia Quimica
Made available in DSpace on 2018-08-06T18:08:42Z (GMT). No. of bitstreams: 1
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/267557
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.