Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Packaging: Fruit quality preservation: rot incidence reduction"'
Autor:
Aaruba Maqbool, Mushtaq Ahmad Beigh, Syed Zameer Hussain, Tashooq Ahmad Bhat, Imtiyaz Ahmad Zargar, Shazia Akhter, Nazrana Wani, Tahiya Qadri
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101768- (2024)
This study explored the impact of three packaging materials (wooden boxes, corrugated fiber boxes, shrink-wrapped boxes) combined with two ethylene scrubbers (1-MCP, KMnO4) on the shelf life of Golden Delicious apples. While previous research has ext
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43d8d70ba3984efcbe36b151d16d98f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.