Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Pacheco MTB"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abreu TL; Post-Graduate Program in Food Science and Technology, Department of Food Engineering, Technology Centre, Federal University of Paraiba, 58051-900 João Pessoa, PB, Brazil., Silva GS; Post-Graduate Program in Food Science and Technology, Department of Food Engineering, Technology Centre, Federal University of Paraiba, 58051-900 João Pessoa, PB, Brazil., de Farias Marques ADJ; Post-Graduate Program in Food Science and Technology, Department of Food Engineering, Technology Centre, Federal University of Paraiba, 58051-900 João Pessoa, PB, Brazil., de Espindola JS; Food Science and Quality Center, Institute of Food Technology (ITAL), Campinas, SP, Brazil., de Assis BBT; Post-Graduate Program in Food Science and Technology, Department of Food Engineering, Technology Centre, Federal University of Paraiba, 58051-900 João Pessoa, PB, Brazil., Sampaio KB; Department of Nutrition, Health Sciences Center, Federal University of Paraíba, João Pessoa, PB, Brazil., de Albuquerque TMR; Department of Nutrition, Health Sciences Center, Federal University of Paraíba, João Pessoa, PB, Brazil. Electronic address: thatyane.albuquerque3@academico.ufpb.br., Pacheco MTB; Food Science and Quality Center, Institute of Food Technology (ITAL), Campinas, SP, Brazil., Galland FAB; Food Science and Quality Center, Institute of Food Technology (ITAL), Campinas, SP, Brazil. Electronic address: fabiana.pe@ital.sp.gov.br., de Souza EL; Department of Nutrition, Health Sciences Center, Federal University of Paraíba, João Pessoa, PB, Brazil. Electronic address: els@academico.ufpb.br., Magnani M; Post-Graduate Program in Food Science and Technology, Department of Food Engineering, Technology Centre, Federal University of Paraiba, 58051-900 João Pessoa, PB, Brazil., Madruga MS; Post-Graduate Program in Food Science and Technology, Department of Food Engineering, Technology Centre, Federal University of Paraiba, 58051-900 João Pessoa, PB, Brazil. Electronic address: msmadruga@uol.com.br., Bezerra TKA; Post-Graduate Program in Food Science and Technology, Department of Food Engineering, Technology Centre, Federal University of Paraiba, 58051-900 João Pessoa, PB, Brazil. Electronic address: taliana.kenia@hotmail.com.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.) [Food Res Int] 2024 Sep; Vol. 192, pp. 114730. Date of Electronic Publication: 2024 Jul 04.
Autor:
Flaibam B; Bioprocess and Metabolic Engineering Laboratory, Department of Food Engineering and Technology, School of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP), Rua Monteiro Lobato, 80, Campinas, SP 13083-862, Brazil., da Silva MF; Bioprocess and Metabolic Engineering Laboratory, Department of Food Engineering and Technology, School of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP), Rua Monteiro Lobato, 80, Campinas, SP 13083-862, Brazil., de Mélo AHF; Bioprocess and Metabolic Engineering Laboratory, Department of Food Engineering and Technology, School of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP), Rua Monteiro Lobato, 80, Campinas, SP 13083-862, Brazil., Carvalho PH; Bioprocess and Metabolic Engineering Laboratory, Department of Food Engineering and Technology, School of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP), Rua Monteiro Lobato, 80, Campinas, SP 13083-862, Brazil., Galland F; Institute of Food Technology (ITAL), Avenida Brasil, 2880, PO Box 139, Campinas, SP 13070-178, Brazil., Pacheco MTB; Institute of Food Technology (ITAL), Avenida Brasil, 2880, PO Box 139, Campinas, SP 13070-178, Brazil., Goldbeck R; Bioprocess and Metabolic Engineering Laboratory, Department of Food Engineering and Technology, School of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP), Rua Monteiro Lobato, 80, Campinas, SP 13083-862, Brazil. Electronic address: goldbeck@unicamp.br.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Jun 15; Vol. 443, pp. 138515. Date of Electronic Publication: 2024 Jan 23.
Autor:
Sá GCDS; Universidade Federal do Sul e Sudeste do Pará, Folha 17, Quadra 04, Lote Especial, s/n, Nova Marabá, 68505-080 Marabá, PA, Brazil., Gadelha TS; Universidade Federal da Paraíba, Departamento de Biologia Molecular, Laboratório de Química de Proteínas e Peptídeos, Conjunto Presidente Castelo Branco III, 58050-585 João Pessoa, PB, Brazil., Fragoso SP; Universidade Federal da Paraíba, Departamento de Engenharia de Alimentos, Campus Universitário III, Rua João Pessoa, s/n, 58220-000 Bananeiras, PB, Brazil., Pacheco MTB; Instituto de Tecnologia de Alimentos, Av. Brasil, 2880, Vila Nova, 13070-178 Campinas, SP, Brazil., Lima EO; Universidade Federal da Paraíba, Departamento de Ciências Farmacêuticas, Laboratório de Atividades Antibacterianas e Antifúngicas de Produtos Bioativos Naturais e/ou Sintéticos, Conjunto Presidente Castelo Branco III, 58051-085 João Pessoa, PB, Brazil., Rocha HAO; Universidade Federal do Rio Grande do Norte, Departamento de Bioquímica, Laboratório de Biotecnologia de Polímeros Naturais, Av. Passeio dos Girassóis, 655, Capim Macio, 59078-970 Natal, RN, Brazil., Uchôa AF; Universidade Federal do Rio Grande do Norte, Departamento de Biologia Celular e Genética, Instituto de Medicina Tropical do Rio Grande do Norte, Laboratório de Proteomas e Micologia, Av. Passeio dos Girassóis, 655, Capim Macio, 59078-970 Natal, RN, Brazil., Gadelha CAA; Universidade Federal da Paraíba, Departamento de Biologia Molecular, Laboratório de Proteômica Estrutural, Conjunto Presidente Castelo Branco III, 58050-585 João Pesso, PB, Brazil.
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciencias [An Acad Bras Cienc] 2024 May 27; Vol. 96 (2), pp. e20230043. Date of Electronic Publication: 2024 May 27 (Print Publication: 2024).