Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"Pacheco, Sidney"'
Autor:
Lopes Lessa, Vinícius, Harumi Omura, Michele, Pacheco, Sidney, Basílio de Oliveira, Eduardo, Ribeiro de Barros, Frederico Augusto
Publikováno v:
In Food Research International November 2022 161
Autor:
Corrêa, Carla Levi Oliveira, das Merces Penha, Edmar, dos Anjos, Marianna Ramos, Pacheco, Sidney, Freitas-Silva, Otniel, Luna, Aderval Severino, Gottschalk, Leda Maria Fortes
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2021 338
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Oliveira, Luciana Mouta, Porte, Alexandre, de Oliveira Godoy, Ronoel Luiz, da Costa Souza, Marcelo, Pacheco, Sidney, de Araujo Santiago, Manuela Cristina Pessanha, Gouvêa, Ana Cristina Miranda Senna, da Silva de Mattos do Nascimento, Luzimar, Borguini, Renata Galhardo
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2018 248:247-252
Autor:
Chávez, Davy W.H., Ascheri, José L.R., Carvalho, Carlos W.P., Godoy, Ronoel L.O., Pacheco, Sidney
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods February 2017 29:93-103
Autor:
Lima de Castro, Fernanda Barboza de Araujo, Castro, Flávia Garcia, da Cunha, Michelle Rabello, Pacheco, Sidney, Freitas-Silva, Otniel, Neves, Mario Fritsch, Klein, Marcia Regina Simas Torres
Publikováno v:
High Blood Pressure & Cardiovascular Prevention; Jan2024, Vol. 31 Issue 1, p65-76, 12p
Autor:
Braga, Elaine Cristina de Oliveira, Pacheco, Sidney, Santiago, Manuela Cristina Pessanha de Araujo, Godoy, Ronoel Luiz de Oliveira, Jesus, Monalisa Santana Coelho de, Martins, Víctor de Carvalho, Souza, Marcelo da Costa, Porte, Alexandre, Borguini, Renata Galhardo
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 26, Article number: e2022130, Published: 19 JUN 2023
This work aimed to characterize some of the bioactive compounds of Eugenia punicifolia (Kunth) DC. fruit to enhance the knowledge of its functional potential. Ripe fruits were collected from the restinga of Maricá, in the state of Rio de Janeiro (RJ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::236bde410d9a9cdeec771310248c0784
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232023000100418&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232023000100418&lng=en&tlng=en
Autor:
Felberg, Ilana, Farah, Adriana *, Monteiro, Mariana C., Godoy, Ronoel L. de O., Pacheco, Sidney, Calado, Verônica, Donangelo, Carmen M. **
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods December 2015 19 Part A:688-699
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.