Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Pacheco, M. M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pacheco, M. M. Martinez1 mpacheco@umich.mx, Gomez, R. Lopez1, Garciglia, R. Salgado1, Calderon, M. Raya1, Muñoz, R. E. Martinez1
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA). Jun2011, Vol. 23 Issue 3, p204-213. 10p. 1 Color Photograph, 2 Diagrams, 2 Charts, 1 Map.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Web of Science
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2013-08-12T18:39:00Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2009-01-01 Made available in DSpace on 2013-09-30T19:12:39Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2009-01-01 Submitted by Vitor Silverio Rodr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::530ced657c0805d8ce51e08a8b4c540b
http://www.jarvm.com/articles/Vol7Iss4/Castro.pdf
http://www.jarvm.com/articles/Vol7Iss4/Castro.pdf
Autor:
Gutierrez-Pacheco, M. M., Gutierrez-Pacheco, S. L., Ortega-Ramirez, L. A., Ayala-Zavala, J. F.
Publikováno v:
Postharvest Management Approaches for Maintaining Quality of Fresh Produce; 2016, p157-173, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tapia, M. R., Gutierrez-Pacheco, M. M., Vazquez-Armenta, F. J., González Aguilar, G. A., Ayala Zavala, J. F., Rahman, Mohammad Shafiur, Siddiqui, Mohammed Wasim
Publikováno v:
Minimally Processed Foods; 2015, p57-78, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.