Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Pacheco, Consuelo"'
Autor:
Pacheco, Consuelo
La creciente demanda por parte de la industria alimentaria de grasas sólidas y semisólidas con distintas propiedades reológicas y organolépticas ha impulsado el desarrollo de diversas tecnologías y procesos industriales, minimizando la producci
Externí odkaz:
http://repositoriodigital.uns.edu.ar/handle/123456789/470
Autor:
Pacheco, Consuelo, García-Martínez, Eva, Moraga, Gemma, Piña, Juliana, Nazareno, Mónica A., Martínez-Navarrete, Nuria
Publikováno v:
In Powder Technology 15 February 2020 362:11-16
Autor:
Passaretti, Ma. Gabriela, Ninago, Mario D., Di Anibal, Carolina, Pacheco, Consuelo, Vega, Daniel A., Villar, Marcelo A., López, Olivia V.
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life September 2019 21
Publikováno v:
In Journal of Molecular Catalysis. B, Enzymatic December 2015 122:117-124
Publikováno v:
In Journal of Molecular Catalysis. B, Enzymatic April 2012 76:106-115
Publikováno v:
In Biochemical Engineering Journal 2011 55(3):199-207
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2010 98(4):492-497
Autor:
Goñi, María Laura1,2 lauragoni@gmail.com, mgoni@plapiqui.edu.ar, Pacheco, Consuelo1, Constenla, Diana Teresita1, Carelli, Amalia Antonia1
Publikováno v:
Biocatalysis & Biotransformation. Oct2018, Vol. 36 Issue 5, p341-351. 11p. 2 Diagrams, 5 Charts, 1 Graph.
Autor:
Marquez, Mary N., Pacheco, Consuelo
Publikováno v:
The American Journal of Nursing, 1964 Sep 01. 64(9), 81-84.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3419421
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.