Zobrazeno 1 - 10
of 757
pro vyhledávání: '"PROTONATED PEPTIDES"'
Autor:
Violaine Vizcaino, Ronnie Hoekstra, Dmitrii Egorov, Jean-Christophe Poully, Thomas Schlathölter, Jimmy Rangama, Mathieu Lalande, Lucas Schwob
Publikováno v:
Physical Chemistry Chemical Physics
Physical Chemistry Chemical Physics, 2017, 19 (34), pp.22895-22904. ⟨10.1039/c7cp03376a⟩
Physical Chemistry Chemical Physics, Royal Society of Chemistry, 2017, 19 (34), pp.22895-22904. ⟨10.1039/c7cp03376a⟩
PPCP : Physical Chemistry Chemical Physics, 19(34), 22895-22904. ROYAL SOC CHEMISTRY
Physical Chemistry Chemical Physics, 2017, 19 (34), pp.22895-22904. ⟨10.1039/c7cp03376a⟩
Physical Chemistry Chemical Physics, Royal Society of Chemistry, 2017, 19 (34), pp.22895-22904. ⟨10.1039/c7cp03376a⟩
PPCP : Physical Chemistry Chemical Physics, 19(34), 22895-22904. ROYAL SOC CHEMISTRY
We report on an experimental single-photon absorption study on gas-phase protonated collagen peptides employing a combination of mass spectrometry and synchrotron radiation. Partial ion yields for the main photoabsorption products vary steadily with
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zeljka Sanader, Vlasta Bonacic-Koutecky, Marion Girod, Rodolphe Antoine, Philippe Dugourd, Marin Vojkovic, Luke MacAleese, Jérôme Lemoine
Publikováno v:
Journal of The American Society for Mass Spectrometry
Journal of The American Society for Mass Spectrometry, Springer Verlag (Germany), 2015, 26 (3), pp.432-443. ⟨10.1007/s13361-014-1038-1⟩
Journal of The American Society for Mass Spectrometry, 2015, 26 (3), pp.432-443. ⟨10.1007/s13361-014-1038-1⟩
Journal of The American Society for Mass Spectrometry, Springer Verlag (Germany), 2015, 26 (3), pp.432-443. ⟨10.1007/s13361-014-1038-1⟩
Journal of The American Society for Mass Spectrometry, 2015, 26 (3), pp.432-443. ⟨10.1007/s13361-014-1038-1⟩
International audience; UV photodissociation of proline-containing peptide ions leads to unusual product ions. In this paper, we report laser-induced dissociation of a series of proline-containing peptides at 213 nm. We observe specific fragmentation
Publikováno v:
PPCP : Physical Chemistry Chemical Physics, 18(37), 26213-26223. ROYAL SOC CHEMISTRY
Multiply protonated peptides and proteins in the gas phase can respond to near edge X-ray absorption in three different ways: (i) non dissociative ionization and ionization accompanied by loss of small neutrals, both known to dominate for proteins wi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cd5e322c08fcb8f0ebf3626bb5e39bdc
https://research.rug.nl/en/publications/689d774d-3c69-4150-84ac-0095bc7cfda6
https://research.rug.nl/en/publications/689d774d-3c69-4150-84ac-0095bc7cfda6
Autor:
M. Tiemens, Ronnie Hoekstra, Leon Boschman, Thomas Schlathölter, G. Reitsma, O. González-Magaña
Publikováno v:
The Journal of Physical Chemistry A, 116(44), 10745-10751. AMER CHEMICAL SOC
We have studied the dissociation of the gas-phase protonated peptide leucine enkephalin [YGGFL+H](+) upon X-ray absorption in the region of the C K-edge. The yield of photodissociation products was recorded as a function of photon energy. The total p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Mass spectrometric rearrangement reactions have been reported for a large variety of compounds such as peptides, lipids, and carbohydrates. In the case of carbohydrates this phenomenon has been described as internal residue loss. Resulting fragment i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6a6d33b61a3ed8dce05d8bf3f020f0be
http://hdl.handle.net/1887/108521
http://hdl.handle.net/1887/108521