Zobrazeno 1 - 10
of 538
pro vyhledávání: '"PROTEIN ISOLATION"'
Publikováno v:
Legume Science, Vol 6, Iss 3, Pp n/a-n/a (2024)
ABSTRACT The protein isolation process produces a protein isolate and a starch byproduct. This research focuses on characterizing the composition, pasting properties, and gel firmness (FM) of starch fractions of five yellow pea genotypes grown in six
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f448c945e35f4820afdf80c3cd97451f
Autor:
Aina Belén Gil-González, Lars L. E. Sjögren, Katja Bernfur, Olof Olsson, Jose Alfredo Zambrano
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
IntroductionOats, a highly nutritious cereal known for their health benefits, contain various macromolecules of significant biological value, including abundant and highly digestible proteins. Despite their importance, oat proteins have not been exte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0a4f49fbdce40079fbdb2d5dd6c3c67
Publikováno v:
Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100370- (2024)
The sensory quality of seaweed, whether as a whole biomass or as a protein ingredient, plays a crucial role in its successful commercialization. This study explored the effect of different Ulva species, biomass washing, and pH-shift-based protein ext
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63a2bc09f43447bc818c6014478bcc73
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 17, Iss , Pp 100592- (2023)
High acid-consumption and lipid oxidation are challenges when recovering functional proteins from herring co-products via pH-shift-processing. Here, lingonberry press-cake (LP), which is abundant in organic acids and phenolics, was added to alkali-so
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61d3666ea7244807bb21f0f091db5e12
Publikováno v:
Jurnal Teknologi dan Industri Pangan, Vol 32, Iss 2, Pp 157-168 (2021)
Red beans (Phaseolus vulgaris L.) and greens beans (Phaseolus raditus L.) proteins contain high amount of essential amino acids lysine and leucine. The study aimed to determine the optimum conditions for protein isolation process from red beans and g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e0359c6126df4d09805bf648808dd339
Autor:
Amanda Manoj Malik, Awanish Singh
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 1, Iss , Pp 100001- (2022)
In the recent years, there has been immense focus on the underutilized pseudocereals due to their high nutritional value, potential health benefits, bioactive properties and also as ideal candidate for gluten free products. The major focused pseudoce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe485ebc7dd64a52a7b447466602dec6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Pangan dan Agroindustri, Vol 9, Iss 3, Pp 148-154 (2021)
ABSTRAK Sorgum merupakan serealia dengan kandungan protein yang cukup tinggi, namun, memiliki kandungan tanin. Perlu pengolahan lebih lanjut untuk dapat memanfaat sorgum sebagai sumber protein yaitu dengan mengisolasi proteinnya. Isolasi protein
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7db4cb83cbb4718b43e04c22f626e1d