Zobrazeno 1 - 10
of 11 459
pro vyhledávání: '"PROLAMINS"'
Autor:
Liu Y; School of Agricultural Engineering and Food Science, Shandong University of Technology, Zibo, China., Yuan R; School of Agricultural Engineering and Food Science, Shandong University of Technology, Zibo, China., Jiang L; School of Agricultural Engineering and Food Science, Shandong University of Technology, Zibo, China., Qi M; School of Agricultural Engineering and Food Science, Shandong University of Technology, Zibo, China., Li H; School of Agricultural Engineering and Food Science, Shandong University of Technology, Zibo, China., Chen S; School of Agricultural Engineering and Food Science, Shandong University of Technology, Zibo, China., Ma C; School of Agricultural Engineering and Food Science, Shandong University of Technology, Zibo, China., Wang C; School of Agricultural Engineering and Food Science, Shandong University of Technology, Zibo, China.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2024 Jul; Vol. 104 (9), pp. 5565-5576. Date of Electronic Publication: 2024 Feb 29.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 15, Pp 85-90 (2024)
In this study, a single-screw extruder was used to extrude distiller's grains (DGs) and the effect of extrusion material moisture (21%, 24%, 27%, 30%, 33%) on prolamins from DGs (PDGs) was studied by measuring the physicochemical (solubility, hydroph
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3211da1fc8194b2e9dec8a3a65379523
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xing, Jinjin1 (AUTHOR) xjjtibet@163.com, Li, Zhaomin1 (AUTHOR) lzm02503@163.com, Zhang, Wenhui1 (AUTHOR) zhangwh0812@126.com, Wang, Pengjie2 (AUTHOR) wpj1019@cau.edu.cn
Publikováno v:
Molecules. Jul2023, Vol. 28 Issue 14, p5334. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abdullah; Guangdong Provincial Key Laboratory of Functional Food Active Substances, College of Food Sciences, South China Agricultural University, Guangzhou, Guangdong, China., Fang J; Guangdong Provincial Key Laboratory of Functional Food Active Substances, College of Food Sciences, South China Agricultural University, Guangzhou, Guangdong, China., Liu X; National Intellectual Property Information Service Center of Universities, Library, South China Agricultural University, Guangdong, China., Javed HU; School of Chemistry and Chemical Engineering, Zhongkai University of Agricultural and Engineering, Guangzhou, Guangdong, China., Cai J; Guangdong Provincial Key Laboratory of Functional Food Active Substances, College of Food Sciences, South China Agricultural University, Guangzhou, Guangdong, China., Zhou Q; Guangdong Provincial Key Laboratory of Functional Food Active Substances, College of Food Sciences, South China Agricultural University, Guangzhou, Guangdong, China., Huang Q; Department of Food Science, Rutgers, the State University of New Jersey, New Brunswick, New Jersey, USA., Xiao J; Guangdong Provincial Key Laboratory of Functional Food Active Substances, College of Food Sciences, South China Agricultural University, Guangzhou, Guangdong, China.
Publikováno v:
Critical reviews in food science and nutrition [Crit Rev Food Sci Nutr] 2024; Vol. 64 (4), pp. 1015-1042. Date of Electronic Publication: 2022 Aug 25.
Autor:
Takaiwa F; Soul Signal Institute, Kojyohama, Shiraoi, Hokkaido, 059-0641, Japan. ftakaiwa0309@outlook.jp.; National Institute of Agrobiological Sciences, Kannondai 3-1-3, Tsukuba, Ibaraki, 305-8602, Japan. ftakaiwa0309@outlook.jp.
Publikováno v:
Molecular biotechnology [Mol Biotechnol] 2023 Nov; Vol. 65 (11), pp. 1869-1886. Date of Electronic Publication: 2023 Mar 01.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2024 149