Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"POVEDA, T."'
Autor:
TAMAYO, J.1, POVEDA, T.1, PAREDES, M.1, VÁSQUEZ, G.2, CALERO-CÁCERES, W.3,4 wr.calero@uta.edu.ec
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2018 Special Issue, p216-226. 11p.
Autor:
TELLO, A.1, POVEDA, T.1, BRICEÑO, J.1, VÁSQUEZ, G.2, DEL POZO, F. G.1, MORALES, D. C.1 dc.morales@uta.edu.ec
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2018 Special Issue, p204-215. 12p.
Autor:
TELLO, A.1, POVEDA, T.1, BRICEÑO, J.1, PAREDES, M.1, CORNEJO, F.2, DEL POZO, F. G.1, MORALES, D. C.1 dc.morales@uta.edu.ec
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2018 Special Issue, p67-74. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Phaseoulus lunatus L., a variety of baby lima bean, which is produced in the coastal region of Ecuador, is a profitable crop of that country. Various cultivars of this common bean are considered a sources for nutraceutical compounds, such as bioactiv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::175514765c6520ee9e0ccf875595e2dc
Publikováno v:
Revista Colombiana de Física. 2006, Vol. 38 Issue 3, p1284-1287. 4p.
Publikováno v:
Revista Colombiana de Física. 2006, Vol. 38 Issue 3, p1234-1237. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Argentina de Radiología; July-September 2017, Vol. 81 Issue: 3 p221-223, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.