Zobrazeno 1 - 10
of 5 281
pro vyhledávání: '"POTATO flakes"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zalpouri, Ruchika1 (AUTHOR) zalpouri28@gmail.com, Kaur, Preetinder1 (AUTHOR), Kaur, Amrit2 (AUTHOR), Sidhu, Gagandeep Kaur1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jan2021, Vol. 45 Issue 1, p1-15. 15p.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering October 2021 307
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Research International August 2019 122:419-431
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Feeding Potato Flakes Affects Cecal Short-Chain Fatty Acids, Microflora and Fecal Bile Acids in Rats
Autor:
Han, Kyu-Ho, Hayashi, Naoto, Hashimoto, Naoto, Shimada, Ken-ichiro, Sekikawa, Mitsuo, Noda, Takahiro, Fukushima, Michihiro
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 2008 Jan 01. 52(1), 1-7.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48508403
Publikováno v:
Southwest China Journal of Agricultural Sciences. 2019, Vol. 32 Issue 5, p1168-1173. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.