Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"PORTARENA S."'
Publikováno v:
In Dendrochronologia April 2024 84
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2022 393
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2017 215:1-6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ciolfi M., Chiocchini F., Russo G., Gavrichkova O., Pisanelli A., Portarena S., Scartazza A., Brugnoli E., Lauteri M.
Publikováno v:
The first Isotope ratio MS DAY, pp. 31–32, S. Michele all'Adige (TN), 9/5/2016
info:cnr-pdr/source/autori:Ciolfi M.; Chiocchini F.; Russo G.; Gavrichkova O.; Pisanelli A.; Portarena S.; Scartazza A.; Brugnoli E.; Lauteri M./congresso_nome:The first Isotope ratio MS DAY/congresso_luogo:S. Michele all'Adige (TN)/congresso_data:9%2F5%2F2016/anno:2016/pagina_da:31/pagina_a:32/intervallo_pagine:31–32
info:cnr-pdr/source/autori:Ciolfi M.; Chiocchini F.; Russo G.; Gavrichkova O.; Pisanelli A.; Portarena S.; Scartazza A.; Brugnoli E.; Lauteri M./congresso_nome:The first Isotope ratio MS DAY/congresso_luogo:S. Michele all'Adige (TN)/congresso_data:9%2F5%2F2016/anno:2016/pagina_da:31/pagina_a:32/intervallo_pagine:31–32
From a geostatistical point of view, both time and space variability characterise many subjects of interest of Earth and environmental sciences. Datasets often include such spatial- and temporal variability and while some established tools exist for
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::3edc29931e4a8f4f49dd022f92fb5dc8
http://www.cnr.it/prodotto/i/354847
http://www.cnr.it/prodotto/i/354847
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
15 ESRI Italia User Conference, Roma, 15-16.4.2015
info:cnr-pdr/source/autori:Ciolfi M, Chiocchini F, Portarena S, Russo G, Brugnoli E, Lauteri M/congresso_nome:15 ESRI Italia User Conference/congresso_luogo:Roma/congresso_data:15-16.4.2015/anno:2015/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Ciolfi M, Chiocchini F, Portarena S, Russo G, Brugnoli E, Lauteri M/congresso_nome:15 ESRI Italia User Conference/congresso_luogo:Roma/congresso_data:15-16.4.2015/anno:2015/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
La globalizzazione del mercato agroalimentare ha aumentato la diffusione di molti prodotti italiani di alta qualità, come l'olio extravergine di oliva. Una quota di mercato in continua espansione è rappresentata dagli oli legati al territorio di pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::6bb81a3cb9dded1cb1f7d83cae6e8233
http://www.arcgis.com/apps/MapJournal/index.html?appid=36555c0884bb450fbc902f48a0d7b0eb
http://www.arcgis.com/apps/MapJournal/index.html?appid=36555c0884bb450fbc902f48a0d7b0eb