Zobrazeno 1 - 10
of 145
pro vyhledávání: '"POPPING, BERT"'
Autor:
Dyson, Ellen, Helbig, Rachel, Avermaete, Tessa, Halliwell, Kate, Calder, Philip C, Brown, Lynn R, Ingram, John, Popping, Bert, Verhagen, Hans, Boobis, Alan R, Guelinckx, Isabelle, Dye, Louise, Boyle, Neil
ispartof: EUROCHOICES vol:22 issue:1 pages:14-19 status: published
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::9f44bf4ccc6669a1b44033b98992ee3e
https://lirias.kuleuven.be/handle/20.500.12942/721416
https://lirias.kuleuven.be/handle/20.500.12942/721416
Autor:
Popping, Bert1 bert.popping@focosfood.com, Diaz-Amigo, Carmen1
Publikováno v:
Journal of AOAC International. Jan/Feb2021, Vol. 104 Issue 1, p1-6. 6p.
Autor:
Dupouy, Eleonora, Popping, Bert
Publikováno v:
In Present Knowledge in Food Safety 2023:267-269
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dyson, Ellen, Helbig, Rachel, Avermaete, Tessa, Halliwell, Kate, Calder, Philip C., Brown, Lynn R., Ingram, John, Popping, Bert, Verhagen, Hans, Boobis, Alan R., Guelinckx, Isabelle, Dye, Louise, Boyle, Neil
Publikováno v:
EuroChoices; Apr2023, Vol. 22 Issue 1, p14-19, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Turner, Paul J, Baumert, Joseph L, Beyer, Kirsten, Brooke-Taylor, Simon, Comberiati, Pasquale, Crevel, René W R, Gerdts, Jennifer D, Gowland, M Hazel, Houben, Geert F, Hourihane, Jonathan O'B, Konstantinou, George N, La Vieille, Sébastien, Moya, Beatriz, Muraro, Antonella, Mills, E N Clare, Patel, Nandinee, Podestà, Marcia, Popping, Bert, Reese, Imke, Roberts, Graham, Said, Maria, Santos, Alexandra F, Schnadt, Sabine, Taylor, Steve L, Vlieg-Boerstra, Berber, Remington, Benjamin C
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e3786509c3272b055b566439f9c5427f
https://eprints.soton.ac.uk/454254/
https://eprints.soton.ac.uk/454254/
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2010 1217(25):4204-4211
Publikováno v:
In Food Fraud 2021:23-43