Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"POLYPHENOL COMPOUND"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 12, Pp 145-152,161 (2024)
Objective: This study aimed to explore the fatigue relieving effect of Lonicera caerulea Berry polyphenol, hawthorn polyphenol microcapsules, lactoferrin and vitamin C as polyphenol compound formula to alleviate fatigue. Methods: The commercial s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91adcec583b348dfa96b18c5e17ba998
Publikováno v:
BioChem, Vol 3, Iss 2, Pp 61-77 (2023)
Flavan-3-ol derivatives are polyphenolic compounds with multifunctional properties. One of the flavan-3-ol derivatives, green tea catechin epigallocatechin gallate, is known to have anticancer activity as one of its multifunctional properties. We hav
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce8a20659be143f0ba94de0bbe52c0cf
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 3, p 415 (2024)
The aim of the study was to examine the differences in the chemical composition, polyphenol compounds, antioxidant activity, and in vitro rumen fermentation among six varieties of sorghum stalks. The results show that maoliangnuo 1 (M1) contained a h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9846105688584d2eb295fa0d1102a47c
Autor:
Durand Dah-Nouvlessounon, Michaelle Chokki, Ismaël M. S. Hoteyi, Fidèle Fassinou, Floricuta Ranga, Florinela Fetea, Zorita Diaconeasa, Dan Vodnar, Bianca Furdui, Farid Baba-Moussa, Rodica Mihaela Dinica, Ramona Suharoschi, Lamine Baba-Moussa
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 1, p 31 (2023)
Combretum racemosum, a plant from the Combretaceae family, is traditionally used in Benin for various health problems. However, scientific research on Beninese samples of this plant is limited. The aim of this study was to identify and assess the bio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ee055a1b8274a5889db73ec22cdd7ec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tatiana V. Tanashkina, Alena F. Piankova, Anna A. Semenyuta, Alexey V. Kantemirov, Yury V. Prikhodko
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 51, Iss 3, Pp 564-573 (2021)
Introduction. Buckwheat grain has long been used in food technology. However, its aboveground part remains understudied even though it is richer in biologically active substances than grain. The research objective was to evaluate the potential of buc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42830c772e1d4e97bb9647426c9e61f2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.