Zobrazeno 1 - 10
of 2 010
pro vyhledávání: '"POLYEN"'
Autor:
Sistac, Sandya
Publikováno v:
Pallas, 2015 Jan 01(99), 101-109.
Externí odkaz:
http://www.jstor.org/stable/43660596
Publikováno v:
Majallah-i ̒Ilmī-i Shīlāt-i Īrān, Vol 25, Iss 2, Pp 43-50 (2016)
Berger is one of the most significant products as fish paste, now produced of red meat and red meat waste with different qualities, does not have much nutritional value .Using fish as an alternative to red meat, diversify and enhance the quality of n
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e63b27fc279d40f6989247249aefc227
Autor:
Song, Qi1 (AUTHOR), Singh, Alex1 (AUTHOR), McDonough, John E.2 (AUTHOR), Adams, Taylor S.3 (AUTHOR), Vos, Robin4 (AUTHOR), De Man, Ruben3 (AUTHOR), Myers, Greg4 (AUTHOR), Ceulemans, Laurens J.5 (AUTHOR), Vanaudenaerde, Bart M.5 (AUTHOR), Wuyts, Wim A.5 (AUTHOR), Yan, Xiting3 (AUTHOR), Schuppe, Jonas3 (AUTHOR), Hagood, James S.4 (AUTHOR), Kaminski, Naftali3 (AUTHOR), Bar-Joseph, Ziv1,6 (AUTHOR) zivbj@cs.cmu.edu
Publikováno v:
PLoS Computational Biology. 12/19/2024, Vol. 20 Issue 12, p1-20. 20p.
Autor:
Sandya Sistac
Publikováno v:
Pallas, Vol 99, Pp 101-109 (2015)
As a compiler, the Greek rhetorician Polyaenus, who lived in Rome in the second century A.D., gives us a glimpse into the stories that were circulating around his time. In his most known didactic work, the Strategika, Polyaenus sorted and articulated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f551e1fff1c4cc883e225eb6fd5ec0b
Autor:
de Foucault, J.
Publikováno v:
Revue des Études Grecques, 1948 Jul 01. 61(286/288), 430-447.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44272973
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
Berger is one of the most significant products as fish paste, now produced of red meat and red meat waste with different qualities, does not have much nutritional value .Using fish as an alternative to red meat, diversify and enhance the quality of n
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2e0ba1736e4438a067a3a5670308f470
http://aquaticcommons.org/22113/
http://aquaticcommons.org/22113/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.