Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"POLESI, Luís Fernando"'
Autor:
Polesi, Luís Fernando
O objetivo deste trabalho foi avaliar o efeito da irradiação nas características estruturais, físico-químicas, funcionais e nutricionais (digestibilidade do amido) do amido isolado de arroz, bem como elucidar como tais alterações afetam as pro
Publikováno v:
In Rice Science January 2018 25(1):42-51
Autor:
Alves, Fernanda Viginotti, Polesi, Luís Fernando, Aguiar, Cláudio Lima, Sarmento, Silene Bruder Silveira
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 13 October 2014 111:592-597
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Viginotti Alves, Fernanda1, Polesi, Luís Fernando2, Lima Aguiar, Cláudio1, Silveira Sarmento, Silene Bruder1 sbssarme@usp.br
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. Oct2014, Vol. 111, p592-597. 6p.
Autor:
MILAGRES, Regina Célia Rodrigues Miranda, POLESI, Luís Fernando, PIEDADE, Juliana, CANNIATTI-BRAZACA, Solange Guidolin, SPOTO, Marta Helena Fillet, WALDER, Julio Marcos Melges
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food & Nutrition / Alimentos e Nutrição; abr-jun2012, Vol. 23 Issue 2, p223-233, 11p, 3 Charts, 5 Graphs