Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"POŽRL, TOMAŽ"'
Publikováno v:
In Procedia CIRP 2019 81:826-831
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kunaver, Matevž, Požrl, Tomaž
Publikováno v:
In Knowledge-Based Systems 1 May 2017 123:154-162
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 66, Iss 4, Pp 271-276 (2016)
The colour of freshly processed strawberry spread changes relatively rapidly from a bright red to a dull red, which then makes its appearance generally less acceptable for consumers. The colours of strawberry spreads following several processing cond
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/257de20ed1fc4ae8bf2258de1ab1fa10
Publikováno v:
Foods, vol. 10, no. 4, 740, 2021.
The aim was to investigate the effects of the cold dehulling of buckwheat seeds on their germination, total phenolic content (TPC), antioxidant activity (AA) and phenolics composition. Cold dehulling had no negative effects on germination rate and re
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::f25bcba2f67bad68d2f8299110fa30db
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=154094&dn=
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=154094&dn=
Publikováno v:
In AEUE - International Journal of Electronics and Communications 2007 61(7):433-443
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science & Technology. 2018, Vol. 10 Issue 1, p112-117. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.