Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"PMAxx-based qPCR"'
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
The aim of this study was to develop a rapid and accurate PMA-qPCR method to quantify viable Brochothrix thermosphacta in cold-smoked salmon. B. thermosphacta is one of the main food spoilage bacteria. Among seafood products, cold-smoked salmon is pa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11c229ec58c3402e81e6ba8c6e2a29ec
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2020)
Determining the viable and non-viable load of foodborne pathogens in animal production can be useful in reducing the number of human outbreaks. In this study, we optimized a PMAxxTM-based qPCR for quantifying viable and non-viable load of Salmonella
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/956197a401664c4ab3383aeeca45521f
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
The aim of this study was to develop a rapid and accurate PMA-qPCR method to quantify viable Brochothrix thermosphacta in cold-smoked salmon. B. thermosphacta is one of the main food spoilage bacteria. Among seafood products, cold-smoked salmon is pa
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology
The aim of this study was to develop a rapid and accurate PMA-qPCR method to quantify viable Brochothrix thermosphacta in cold-smoked salmon. B. thermosphacta is one of the main food spoilage bacteria. Among seafood products, cold-smoked salmon is pa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.