Zobrazeno 1 - 10
of 277
pro vyhledávání: '"PLS model"'
Publikováno v:
Sensors and Actuators Reports, Vol 8, Iss , Pp 100230- (2024)
As the most economically developed area in China, the environmental water quality of Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area has received extensive attention, and the spatial variations of total phosphorus (TP) in the Greater Bay were significant,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/213af4bd379a425f8b04b1fcc0a5075d
Publikováno v:
In Energy 30 December 2024 313
Autor:
Chen, Jianqiu a, Yu, Mingming a, Yang, Chun a, Huang, Zenan a, He, Lizhang a, Bian, Jiaojiao a, Sun, Shujing a, b, c, Li, Jiahuan a, b, c, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2025 467
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
IntroductionTannin content and postharvest quality characteristics of persimmon fruit are often determined by the destructive analysis that consumes time, does not allow the acquisition of data from the same fruit continuously, and requires expensive
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb5f81a48c694d46bb33e150f3483fc6
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 22, Iss 1, Pp 1-15 (2022)
Abstract Background Although hormesis induced by heavy metals is a well-known phenomenon, the involved biological mechanisms are not fully understood. Cadmium (Cd) is a prevalent heavy metal in the environment. Exposure of Cd, via intake or consumpti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83ec0af360134d61bd9ab37be92757f2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Forests and Global Change, Vol 6 (2023)
Pigment content is a critical assessment indicator in the study of plant physiological metabolism, stress resistance, ornamental characteristics, and forest health. Spectral imaging technology is widely used for rapid and non-destructive determinatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b2ef16403bd4d6ea1b0a177d0da3f0f
Publikováno v:
Plant Methods, Vol 18, Iss 1, Pp 1-9 (2022)
Abstract Background Sweet tea, which functions as tea, sugar and medicine, was listed as a new food resource in 2017. Flavonoids are the main medicinal components in sweet tea and have significant pharmacological activities. Therefore, the quality of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e999b502385742518e1aab5bef8faa27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.