Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"PLANCHON, Stella"'
Autor:
Durairaju, Pragadiswary, Bouarab, Lynda, Cottaz, Amandine, Planchon, Stella, Oulahal, Nadia, Joly, Catherine
Publikováno v:
In Polymer Testing March 2024 132
Autor:
Planchon, Stella
Staphylococcus xylosus et Staphylococcus carnosus sont utilisés comme ferments de salaisons. S. xylosus est fréquemment isolé dans l'environnement des ateliers de transformation alimentaire alors que S. carnosus l'est rarement. Ainsi, nous avons
Externí odkaz:
http://tel.archives-ouvertes.fr/tel-00693934
http://tel.archives-ouvertes.fr/docs/00/69/39/34/PDF/2006CLF21661.pdf
http://tel.archives-ouvertes.fr/docs/00/69/39/34/PDF/2006CLF21661.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
André, Stéphane, Leguerinel, Ivan, Palop, Alfredo, Desriac, Noémie, Planchon, Stella, Mafart, Pierre
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 February 2019 291:173-180
Publikováno v:
In Research in Microbiology May 2017 168(4):379-387
Publikováno v:
IAA Industries Agro-Alimentaires. sep-oct2022, Vol. 81, p23-28. 6p.
Autor:
Durand, Loïc, Planchon, Stella, Guinebretiere, Marie-Hélène, André, Stéphane, Carlin, Frédéric, Remize, Fabienne
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 June 2015 202:10-19
Publikováno v:
In Journal of Microbiological Methods October 2014 105:54-58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
DENIS, Catherine1 c.denis@actalia.eu, PLANCHON, Stella2, STAHL, Valérie3, CHRISTIEANS, Souad4
Publikováno v:
IAA Industries Agro-Alimentaires. sep/oct2021, Vol. 75, p23-28. 6p.