Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"PIŁAT, BEATA"'
Autor:
Ogrodowska, Dorota, Damerau, Annelie, Banaszczyk, Paweł, Tańska, Małgorzata, Konopka, Iwona Z., Piłat, Beata, Dajnowiec, Fabian, Linderborg, Kaisa M.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2024 364
Autor:
Ogrodowska, Dorota, Tańska, Małgorzata, Banaszczyk, Paweł, Czaplicki, Sylwester, Piłat, Beata, Konopka, Iwona
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Sep2024, Vol. 14 Issue 17, p7611, 15p
Autor:
BOJARSKA, JUSTYNA EWA1 justyna.bojarska@uwm.edu.pl, PIŁAT, BEATA1, MAJEWSKA, KATARZYNA MAŁGORZATA1, SOBIECHOWSKA, DARIA ANNA1, NARWOJSZ, AGNIESZKA2
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2020, Vol. 38 Issue 2, p28-35. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2016, Vol. 34 Issue 4, p362-369. 8p.
Publikováno v:
Pomeranian Journal of Life Sciences. 2017, Vol. 63 Issue 4, p94-103. 10p.
Autor:
Beata Roszkowska, Beata Piłat
Publikováno v:
Journal of Education, Health and Sport, Vol 5, Iss 9, Pp 127-140 (2015)
Roszkowska Beata, Piłat Beata. Miąższ dyni jako surowiec do otrzymywania naturalnych produktów kandyzowanych = Pumpkin pulp as raw material for natural candied products. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(9):127-140. ISSN 2391-8306. D
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89aa116e614447449feb127fb0ae1da0
Publikováno v:
Public Health Management / Zdrowie Publiczne i Zarzadzanie. 2018, Vol. 16 Issue 1, p1-2. 2p.