Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "PHYTASEN (ENZYME)"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
3
of
3
pro vyhledávání:
'"PHYTASEN (ENZYME)"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Optimizing zinc absorption from zinc fortified cereal staples
Autor:
Brnić Bontognali, Marica
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::74cf6779c562e8eb2524aabfb2214746
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Use of enzyme additions to characterize the nature and hydrolysability of soil organic phosphorus
Autor:
Annaheim, Kathrin E.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c5339b5c7ac1c9e89977d77c1ba3273c
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Effects of microbial phytase and vitamin E in fat supplemented diets for growing pigs and laying hens on performance, nutrient utilization and product stability against oxidative alterations
Autor:
Gebert, Stefan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::51929580dd6cc8dce9434fcd1f583716
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
2
agriculture
1
chemical engineering
1
ddc:630
1
food additives + dietary supplements (food industry)
1
fos: chemical engineering
1
laying hens + laying hen husbandry (poultry farming)
1
lebensmittelzusatzstoffe + nahrungserganzungsmittel (lebensmittelindustrie)
1
legehennen + hennenhaltung (geflugelhaltung)
1
phosphor + phosphorverbindungen (bodenchemie)
1
phosphorus + phosphorus compounds (soil chemistry)
1
resorption (physiologie)
1
resorption (physiology)
Zdroj
3
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......