Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "PFLANZLICHE FASERSTOFFE + BALLASTSTOFFE (HUMANERNÄHRUNG)"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
8
of
8
pro vyhledávání:
'"PFLANZLICHE FASERSTOFFE + BALLASTSTOFFE (HUMANERNÄHRUNG)"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Mass Spectrometric and Kinetic Investigation of Cereal β-Glucan Oxidation
Autor:
Boulos, Samy
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5eaee580bf2f4bd87de0d7e01d062950
https://hdl.handle.net/20.500.11850/124269
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Determination of hydration properties of insoluble plant material with different methods under physiological conditions
Autor:
Frazzoli, Alessandra
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2e8002a86a4a2441f85ae573a3e30e4d
https://hdl.handle.net/20.500.11850/150231
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Influence of structure on in vitro fermentability of different pectin preparations
Autor:
Gulfi, Marianna
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4d4e982984337cdc446d23e4873fe55b
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Metabolic effects of meals and subsequent food intake
Autor:
Silberbauer, Christa J.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c95e44e437cf7371a2ea7f1b9b58f1d0
https://hdl.handle.net/20.500.11850/145044
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Bildanalytische und rheologische Untersuchungen zum Orientierungs- und Strukturierungsverhalten von faserförmigen Partikeln in laminaren Scherströmungen
Autor:
Eischen, Jean-Claude
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cc0c507bf4b2916ecea552af44351001
https://hdl.handle.net/20.500.11850/93154
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Production and characterisation of Prosopis seed galactomannan
Autor:
Cruz Alcedo, Gastón Eduardo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::739fc74410cbaae6e95a4eedb379f80e
https://hdl.handle.net/20.500.11850/144355
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Digestibility and fermentability of differently processed wheat products
Autor:
Jörger, Francisca Renata
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::373da6064122e477bd8f77ef6789c351
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Untersuchungen über die jahreszeitlichen Schwankungen des Rohfaser- und Ligningehaltes einiger Blatt- und Krautdrogen
Autor:
Schneider, Richard
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6777c34ec665e058f382472c2221bbac
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
5
ddc:660
2
medical sciences, medicine
1
agriculture
1
biorheology
1
ddc:570
1
ddc:610
1
eating + drinking + mastication + food ingestion (physiology)
1
essen + trinken + kauen + nahrungsaufnahme (physiologie)
1
life sciences
1
metabolic regulation
1
pflanzliche arzneimittel + heilpflanzen
1
vegetable pharmaceutical drugs and medicinal plants
1
weizenmehl (backerei)
1
wheat flour (bakery)
Vydavatel
6
eth zurich
1
eth
1
eth-zurich
Zdroj
8
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......