Zobrazeno 1 - 10
of 277
pro vyhledávání: '"PETRICCIONE, MILENA"'
Autor:
Ferrara, Elvira, Piccolella, Simona, Cice, Danilo, Petriccione, Milena, Esposito, Assunta, Pacifico, Severina
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2025 468
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology June 2024 212
Autor:
Landi, Nicola, Ragucci, Sara, Formato, Marialuisa, Piccolella, Simona, Magri, Anna, Baiano, Salvatore, Petriccione, Milena, Papa, Stefania, Pedone, Paolo Vincenzo, Pacifico, Severina, Di Maro, Antimo
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods February 2024 113
Autor:
Modesti Margherita, Alfieri Gianmarco, Magri Anna, Forniti Roberto, Ferri Serena, Petriccione Milena, Taglieri Isabella, Mencarelli Fabio, Bellincontro Andrea
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 4, Pp e26067- (2024)
Red wine grapes are qualitatively evaluated for their content in polyphenols and anthocyanins. Due to certain conditions (weather, latitude, temperature), the concentration of these compounds may be not at the right level for reaching a high-quality
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21feed815ed448a5a49de4719278ed1d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cozzolino, Rosaria, Palumbo, Michela, Cefola, Maria, Capotorto, Imperatrice, Linsalata, Vito, Forte, Giovanna, Petriccione, Milena, De Giulio, Beatrice, Pace, Bernardo
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis September 2022 112
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Advances in Colloid and Interface Science November 2020 285
Autor:
Villa, Cristian C., Galus, Sabina, Nowacka, Małgorzata, Magri, Anna, Petriccione, Milena, Gutiérrez, Tomy J.
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology August 2020 102:102-122