Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"PETKOVIĆ, Marko M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šoronja-Simović Dragana M., Petković Marko M., Pajin Biljana S., Tomić Jelena M., Torbica Aleksandra M., Šereš Zita I., Zarić Danica B.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 66, Iss 3, Pp 385-394 (2012)
Spreads are confectionery products based on sugar, vegetable fat, cocoa powder, milk powder and other ingredients. Basic properties of these products are good spreadability in wide temperature range (from ambience to fridge temperature), rich creamy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aff46105cd354e4587d53b9887a6004c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Petković, Marko M., Pajin, Biljana S., Tomić, Jelena M., Torbica, Aleksandra M., ŠereŠ, Zita I., Zarić, Danica B., Šoronja Simović, Dragana M.
Publikováno v:
Chemical Industry / Hemijska Industrija; 2012, Vol. 66 Issue 3, p385-394, 10p