Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"PEREIRA, I. M."'
Autor:
ARAÚJO, K. C., OLIVEIRA, T. R. A. de, GRAVINA, G. de A., ROCHA, M. de M., ALCÂNTARA NETO, F. de, OLIVEIRA, G. H. F. de, CRUZ, D. P. da, SANT'ANNA, C. Q. da S. S. de, GRAVINA, L. M., ROCHA, R. S., PEREIRA, I. M.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Cowpea bean is a common crop quite appreciated in Brazil. However, it is known that its low yield depending on soil and climatic conditions. The aim of this research is the selection of high-performance black-eyed cowpea through GYT biplot analysis.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c4d4dcbb3f7fca913f0d55f51b203f72
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1131860
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1131860
Autor:
Leão, Celina Pinto, Soares, Filomena, Peixoto, J. M., Pereira, I. M. B., Ribeiro, M. M., Esteves, M. T. S., Guedes, A., Meireles, M. J., Morais, C., Silva, P., Pinheiro, M. N. C., Santos, L., Decker, R. K., Oliveira, D.
This study was developed in a partnership of five Higher Education Institutions (HEI): three Portuguese and two Brazilian (hereinafter identified as A, B, C, D and E, respectively). The study included a questionnaire distributed and answered on a vol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::bb10c9c82c3c973f50cc536a38ff812e
https://hdl.handle.net/1822/61445
https://hdl.handle.net/1822/61445
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rodrigues, R. R., Pizetta, S. C., Pereira, G. M., Jaeggi, M. E. P. C., Rocha, R. S., Pereira, I. M., Cruz, D. P., Batista, J. N., Silva, R. K. G., Bernardes, P. M., Fonseca, A. S., Entringer, G. C., Gravina, G. A.
Publikováno v:
Agronomy Research; 2020, Vol. 18 Issue 2, p529-542, 14p
Autor:
Pereira, I. M.1,2 iacipere@yahoo.com.br, Oréfice, R. L.3 rorefice@demet.ufmg.br
Publikováno v:
Journal of Materials Science. Jan2010, Vol. 45 Issue 2, p511-522. 12p. 1 Black and White Photograph, 3 Diagrams, 6 Charts, 10 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Almeida, A. F., Vieira, M. S., Neto, M. P., Pereira, I. M., Ribeiro, A. M., Ribeiro, A. C., Pilão, R. M.
In this experimental study the evolution of gas characteristics during the gasification of olive bagasse particles was investigated using a semi-batch fluidized-bed gasifier. Sand particles with a mean diameter of 375 μm were used as bed material an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2595::3076915a9f9af3052e6fa28de3914ed5
https://hdl.handle.net/10400.22/10133
https://hdl.handle.net/10400.22/10133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.