Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"PENG Shaojie"'
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 11, Pp 1605-1611 (2023)
ObjectiveWe aimed to evaluate the dietary exposure risk to infants by investigating the chloropropanol ester (MCPDE) and glycidyl ester (GE) contamination levels in infant formula sold in Shanghai City.MethodsThe dietary exposure of 3-MCPDE
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f86820dad2c47deae9b1078f07d815c
Publikováno v:
Shanghai yufang yixue, Vol 35, Iss 8, Pp 729-734 (2023)
ObjectiveTo investigate the pollution level of deoxynivalenol (DON) in wheat flour and its products sold in Shanghai, and to assess the health risks of DON exposure for residents in Shanghai who ingested DON from wheat flour and its products.Me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3922a7920b4740359045c62db52fa14a
Publikováno v:
Shanghai yufang yixue, Vol 35, Iss 8, Pp 740-744 (2023)
ObjectiveTo assess the health risk of dietary exposure to nonylphenol in infants aged 0-36 months through infant formula in Shanghai.MethodsA monitoring of nonylphenol pollution in infant formula was conducted in 2022. A total of 90 samples were obta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1ed03c4c2674432981edb65845c7da3
Publikováno v:
Shanghai yufang yixue, Vol 34, Iss 5, Pp 401-406 (2022)
ObjectiveTo investigate chlorate contamination level in infant formula sold in Shanghai, and to evaluate the dietary exposure risk to infants in Shanghai.MethodsWith the risk monitoring data of chlorate in infant formula sold in Shanghai in 2020,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0caf3d7fc29a46dd9098383aeba603aa
Publikováno v:
In Microchemical Journal December 2024 207
Publikováno v:
In Science in One Health 2024 3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Control August 2013 32(2):490-495
Autor:
Han, Zheng, Chi, Chensen, Bai, Bing, Liu, Gang, Rao, Qinxiong, Peng, Shaojie, Liu, Hong, Zhao, Zhihui, Zhang, Dabing, Wu, Aibo
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 30 March 2012 720:126-133