Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"PEI Ziwei"'
Autor:
PEI Ziwei, LI Yubai, ZHANG Xiaoyan, ZHANG Lei, LYU Bing, LI Jingguang, ZHAO Yunfeng, WU Yongning
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 34, Iss 5, Pp 962-967 (2022)
ObjectiveThrough the 6th Chinese Total Diet Study (TDS), the contents of marker polychlorinated biphenyls (mPCBs) in representative Chinese dietary samples were obtained, and the dietary exposure assessment and temporal trend analysis of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef60408123e646d89695bca5c4055550
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 10 May 2023 872
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pei, Ziwei, Zhang, Lei *, Fang, Congrong, Yang, Jie, Li, Jingguang, Zhao, Yunfeng, Wu, Yongning *
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis September 2021 102
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ACS Applied Materials & Interfaces; February 2018, Vol. 10 Issue: 11 p9514-9521, 8p
Publikováno v:
ACS Applied Materials & Interfaces; September 2017, Vol. 9 Issue: 37 p31977-31984, 8p
Autor:
Pei Z; NHC Key Laboratory of Public Nutrition and Health, National Institute for Nutrition and Health, Chinese Center for Disease Control and Prevention, Beijing 100050, China., Zhuo Q; NHC Key Laboratory of Public Nutrition and Health, National Institute for Nutrition and Health, Chinese Center for Disease Control and Prevention, Beijing 100050, China., Zhang L; China National Center for Food Safety Risk Assessment, Chinese Academy of Medical Sciences Research Unit ( No.2019RU014), Beijing 100021, China., Li J; China National Center for Food Safety Risk Assessment, Chinese Academy of Medical Sciences Research Unit ( No.2019RU014), Beijing 100021, China., Zhao Y; China National Center for Food Safety Risk Assessment, Chinese Academy of Medical Sciences Research Unit ( No.2019RU014), Beijing 100021, China.
Publikováno v:
Wei sheng yan jiu = Journal of hygiene research [Wei Sheng Yan Jiu] 2024 May; Vol. 53 (3), pp. 447-454.