Zobrazeno 1 - 10
of 197
pro vyhledávání: '"PEANUT flour"'
Autor:
Zineb Lakhlifi El Idrissi, Asmaa Oubihi, Mohamed Ibourki, Mourad El Youssfi, Said Gharby, Chakir El Guezzane, Riaz Ullah, Zafar Iqbal, Khang Wen Goh, Monica Gallo, Abdelhakim Bouyahya, Hicham Harhar, Mohamed Tabyaoui
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101791- (2024)
Peanuts are highly valued for their abundance of essential nutrients and health-promoting phenolic compounds. Peanut press cake, an inexpensive and underutilized agro-industrial by-product of oil production, is typically discarded or used as animal f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95a72443aca44af9a78df4e8492e1306
Autor:
Lakhlifi El Idrissi, Zineb a, Oubihi, Asmaa b, Ibourki, Mohamed c, d, El Youssfi, Mourad a, Gharby, Said c, El Guezzane, Chakir a, Ullah, Riaz e, Iqbal, Zafar f, Goh, Khang Wen g, h, Gallo, Monica i, Bouyahya, Abdelhakim j, ⁎, Harhar, Hicham a, Tabyaoui, Mohamed a
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Publikováno v:
Journal of Applied & Natural Science. Mar2017, Vol. 9 Issue 1, p375-381. 7p.
Publikováno v:
Peanut Science. Jul2013, Vol. 40 Issue 2, p142-148. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Toxicology (Taylor & Francis). 2001 Supplement 2, Vol. 20, p65. 13p. 3 Charts.
Autor:
Bansode, Rishipal R.1, Plundrich, Nathalie J.2, Randolph, Priscilla D.1, Lila, Mary Ann2, Williams, Leonard L.1 llw@ncat.edu
Publikováno v:
Food Chemistry. Oct2018, Vol. 263, p307-314. 8p.
Publikováno v:
Food Control. Jul2018, Vol. 89, p196-202. 7p.
Autor:
Riveros, Cecilia G.1, Martin, M. Paula1, Aguirre, Alicia2, Grosso, Nelson R.1 nrgrosso@agro.unc.edu.ar
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. Apr2018, Vol. 53 Issue 4, p969-975. 7p. 1 Diagram, 3 Charts, 1 Graph.
Autor:
Ochoa-Rivas, Ariana1, Nava-Valdez, Yazel1, Serna-Saldívar, Sergio1, Chuck-Hernández, Cristina1 cristina.chuck@itesm.mx
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology. Mar2017, Vol. 10 Issue 3, p543-555. 13p.