Zobrazeno 1 - 10
of 4 958
pro vyhledávání: '"PEANUT flour"'
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy & Food Research. Jun2023, Vol. 42 Issue 2, p237-241. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mattison, Christopher P. a, ⁎, Dupre, Rebecca A. a, b, Clermont, Kristen a, b, c, Gibbons, John G. d, Yu, Jae-Hyuk e
Publikováno v:
In Heliyon 15 August 2024 10(15)
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 15, Pp e34793- (2024)
Fermentation alters the protein content and composition of foods. To characterize fungal catabolism of peanut proteins, defatted peanut flour was fermented by Rhizopus oryzae (R. oryzae) for up to 48 h and evaluated by SDS-PAGE, mass spectrometry, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/782cf39e4faa486c944a47c7baacedf7
Publikováno v:
Journal of Applied & Natural Science. Mar2017, Vol. 9 Issue 1, p375-381. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 5 (2021)
Defatted peanut meal is a low value agro-industrial residue from peanut oil production with potential use as a value addition food ingredient. In this study, peanuts were roasted at 100°C for 5 min, de-skinned and milled into whole peanut flour (WPF
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dcc240ab90944cae86f718ffab708299
Autor:
Jere, Albert D., Mwangwela, Agnes Mbachi, Mlotha, Vincent, Phan, Uyen Thuy Xuan, Adhikari, Koushik
Publikováno v:
In Scientific African November 2020 10
Autor:
Wang, Siqi1 (AUTHOR), Wu, Wenbiao1 (AUTHOR) wbwu62@yahoo.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Mar2022, Vol. 46 Issue 3, p1-8. 8p.