Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"PDO beef"'
Publikováno v:
Agricultural Economics Review; 2009, Vol. 10 Issue 2, p36-49, 14p, 1 Diagram, 4 Charts
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. 132:1486-1494
Three quality branded meats (n=68), "Vitela Tradicional do Montado"-PGI veal, Mertolenga-PDO veal and Mertolenga-PDO beef were analysed for cholesterol (HPLC-UV), α-tocopherol (HPLC-FD), fatty acid composition (GC-FID), including conjugated linoleic
Autor:
Cristina M. Alfaia, Ana S. H. Costa, Susana Martins, Rui J.B. Bessa, José A. M. Prates, Paulo J. Costa, José M. Pestana, Susana P. Alves
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 234:187-196
This paper characterizes the intramuscular fat from longissimus lumborum (LL, relatively red) and semitendinous (ST, relatively white) muscles of Charneca beef from young bulls reared according to the protected designation of origin (PDO) specificati
Autor:
Susana Martins, Matilde Castro, M.A.G. Quaresma, Ana P.V. Portugal, Cristina M. Alfaia, Rui J.B. Bessa, José A. M. Prates, Carlos M. G. A. Fontes
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 86:2196-2205
This paper describes the fatty acid composition, including the isomeric distribution of conjugated linoleic acid (CLA), total lipids and cholesterol in longissimus dorsi (LD) and semitendinosus (ST) muscles of Mertolenga beef from young bulls reared
Food quality from a consumer perspective includes sanitary aspects as well as nutrition, but also taste, aspect, integrity and the particularity of products. But quality at the consumer level can only be achieved if quality is respected throughout th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______645::93416020562f44665ed8d92e76549987
http://purl.umn.edu/56768
http://purl.umn.edu/56768
Autor:
Marreiros, Cristina, Ness, Mitchell
The objectives of this paper are to examine consumers' perceptions of Protected Designation of Origin (PDO) beef on the basis of a survey of consumers and buyers of beef. The paper identifies a profile of PDO beef consumers, examines their behaviour
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::da112e0051207c6aa9addc4e5aa998f4