Zobrazeno 1 - 10
of 3 393
pro vyhledávání: '"PDCAAS"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grain Products & Mixed Fodder's. mar2017, Vol. 17 Issue 1, p22-26. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Technology (2021)
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e64720, Published: 28 APR 2021
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e64720, Published: 28 APR 2021
Whey protein is preferred in sports nutrition because of its rich essential amino acids and protein digestibility rate compared to other protein sources. The purpose of this study was to determine the amino acid content and in vitro protein digestibi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4f847dc68bb6a19d231b29d9a98c2cc7
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612021005018208&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612021005018208&tlng=en
Autor:
Jin A Lee, Min Ju Kim, Mi-Rae Shin, Seong-Soo Roh, Jung-Bok Lee, Ye hei Seo, Hyun Gyu Choi, Hae-Jin Park
Publikováno v:
Journal of the Korean Society of Food Science and Nutrition. 51:439-447
Autor:
Jale Çatak, Erman Duman, Ömer Faruk Mızrak, Halime Uğur, Mustafa Yaman, Hafsa Sena Sargın
Publikováno v:
Latin American Applied Research - An international journal. 51:203-210
The aim of this study was to determine the amino acid content and in vitro protein digestibility of breakfast cereals and evaluate their protein quality using in vitro protein digestibility-corrected amino acid score (PDCAAS) methods. Statistically b
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
Protein quality refers to the evaluation of a food or a diet based on its amino acid composition, protein digestibility, and protein bioavailability. When these parameters are specified, either through direct measurement or estimation, the amino acid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a065bca12dd4c8db4323a6ca8cea1de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.