Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"PCR-ARDRA"'
Autor:
Débora Ferreira Zanirati
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFMG
Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG)
instacron:UFMG
Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG)
instacron:UFMG
Os grãos de Kefir são estruturas semelhantes a pedaços de couve-flor, constituídos por um conjunto complexo de bactérias e leveduras firmemente aderidas e encapsuladas por uma trama de polissacarídeos insolúveis, utilizados para a produção d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::072815e0440ee99f8b4bece57fa17859
Autor:
Pogačić, Tomislav
AIMS: (i) to obtain an initial insight into the biodiversity of the cheese microbiota during production season and shelf life period by culture-independent molecular approach ; (ii) to assess the structure and dynamic of indigenous viable microbial c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::e917f962e280e1382c51fe6c37e19301
https://www.bib.irb.hr/526881
https://www.bib.irb.hr/526881
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 8, No 6 (2009)
The rhizobia, Sinorhizobium meliloti and Rhizobium sullae, which fix nitrogen in root nodules of alfalfa (Medicago sativa L.) and sulla (Hedysarum sp.) forage legumes, respectively, were isolated from rootnodules and soils from Morocco. We used three
Autor:
Gustavo Ribeiro Xavier, Norma Gouvêa Rumjanek, Fernanda Cíntia Pires e Teixeira, Wardsson Lustrino Borges
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology v.41 n.1 2010
Brazilian Journal of Microbiology
Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM)
instacron:SBM
Brazilian Journal of Microbiology, Volume: 41, Issue: 1, Pages: 201-208, Published: MAR 2010
Brazilian Journal of Microbiology, Vol 41, Iss 1, Pp 201-208 (2010)
Brazilian Journal of Microbiology
Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM)
instacron:SBM
Brazilian Journal of Microbiology, Volume: 41, Issue: 1, Pages: 201-208, Published: MAR 2010
Brazilian Journal of Microbiology, Vol 41, Iss 1, Pp 201-208 (2010)
The aim of this study was to characterize rhizobial isolates from Cratylia mollis Mart. ex Benth, Calliandra depauperata Benth. and Mimosa tenuiflora (Willd.) Poir. by means of rhizobial colonies morphology and restriction analysis of the 16S ribosom
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5ba3ccc2a5b7884084cd3af809a90aa4
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822010000100029
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822010000100029
Autor:
Cebeci Aydin, Aysun
Lactic acid bacteria are associated with preservation of foods, including milk, meat and vegetables. Yoghurt is produced by the cooperative action of two starter bacteria
S. thermophilus and L. delbrueckii subsp. bulgaricus. In this study, ident
S. thermophilus and L. delbrueckii subsp. bulgaricus. In this study, ident
Externí odkaz:
http://etd.lib.metu.edu.tr/upload/3/12609333/index.pdf
Autor:
Pogačić, Tomislav
Karakačanski skakutanac pripada skupini svježih ovčjih sireva koji se vrlo rijetko proizvode od sirovog ovčjeg mlijeka i njegova autentičnost nije istražena. Za utvrđivanje njegove autentičnosti odrediti će se specifičnost sastava i dinamik
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::86ba94fd74b1485f5d26c7ee69f8485a
https://www.bib.irb.hr/334021
https://www.bib.irb.hr/334021
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.