Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"PC analysis"'
Autor:
Omar Saeed, András Székács, Győző Jordán, Mária Mörtl, Mostafa R. Abukhadra, Ahmed M. El-Sherbeeny, Péter Szűcs, Mohamed Hamdy Eid
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-21 (2024)
Abstract Evaluation of water quality is crucial for managing surface water effectively, ensuring its suitability for human use, and sustaining the environment. In the lower Danube River basin, various methods were employed to assess surface water qua
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93ab3990b6f244198c6769712c3e33e2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Légère, Anne
Publikováno v:
Weed Science, 2002 Jan 01. 50(1), 101-111.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4046447
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Agronomy, Vol 12, Iss 1 (2017)
Marketable yield is the main objective in tomato production, but fair values for quality parameters are also becoming very important. A research project was undertaken for two years to assess the impact of water-saving techniques on yield, fruit qual
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ec52e71b702427fa147106c4934e6c5
Autor:
Evgeniy Dimitrov, Agricultural University-Plovdiv, K. Malkov, Sadovo, Krasimira Uzunova, Zlatina Uhr
Publikováno v:
Agricultural Sciences
The study was conducted in the period 2015-2017 in the experimental field of IRGR "K. Malkov” Sadovo. The elements of productivity of 24 varieties and lines of triticale (X. Triticosecale Wittmacks) were studied. The degree of variation of each of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b4c748ff5420cc7c9cc8dfb91a069207
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.