Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"PATIMAH, SITTI"'
Publikováno v:
National Nutrition Journal / Media Gizi Indonesia; May2024, Vol. 19 Issue 2, p206-215, 10p
Publikováno v:
Current Research in Nutrition & Food Science; Aug2023, Vol. 11 Issue 2, p880-893, 14p
Publikováno v:
Jurnal Kesehatan; Vol 13 (2022): PROCEEDING 1STANDALAS INTERNATIONAL CONFERENCE OF MIDWIFERY (AICM) MEDICAL FACULTY, UNIVERSITAS ANDALAS
Jurnal Kesehatan-STIKes Prima Nusantara; Vol 13 (2022): PROCEEDING 1STANDALAS INTERNATIONAL CONFERENCE OF MIDWIFERY (AICM) MEDICAL FACULTY, UNIVERSITAS ANDALAS
Jurnal Kesehatan-STIKes Prima Nusantara; Vol 13 (2022): PROCEEDING 1STANDALAS INTERNATIONAL CONFERENCE OF MIDWIFERY (AICM) MEDICAL FACULTY, UNIVERSITAS ANDALAS
Background: The government has carried out efforts to overcome iron deficiency anemia by giving iron tablets to pregnant women, but these efforts have not given satisfactory results, as evidenced by the high incidence of anemia, especially in Indones
Publikováno v:
AMPIBI: Jurnal Alumni Pendidikan Biologi; Vol 7, No 4 (2023): Edisi Februari 2023; 192-197
Penelitian ini bertujuan untuk menghasilkan produk berupa media pembelajaran berbasis video yang layak digunakan pada materi sel di SMA. Jenis penelitian ini adalah penelitian pengembangan (research and development). Subjek penelitian ini adalah vali
Publikováno v:
Indian Journal of Forensic Medicine & Toxicology; Jan-Mar2022, Vol. 16 Issue 1, p994-1004, 11p
Publikováno v:
Medico-Legal Update; Oct-Dec2020, Vol. 20 Issue 4, p598-603, 6p
Radikal bebas yang berlebihan di dalam tubuh dapat merusak sel, jaringan dan genetik sehingga berpengaruh tidak baik pada kesehatan. Rumput gandum memiliki kandungan antioksidan yang cukup tinggi, maka rumput gandum cukup potensial untuk dikembangkan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2356::5afb2a5a7152a0f31aa3a70260232799
http://repository.unhas.ac.id/handle/123456789/15324
http://repository.unhas.ac.id/handle/123456789/15324
Publikováno v:
Current Research in Nutrition & Food Science; Aug2019, Vol. 7 Issue 2, p504-516, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.