Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"PASA, MATEUS DA SILVEIRA"'
Autor:
Marques, Léo Omar Duarte, Pasa, Mateus da Silveira, Mello-Farias, Paulo, Herter, Flavio Gilberto
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 15 March 2022 295
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lamela, Carlos Sebastián Pérez, Rezemini, Fabiane, Bacino, Milka Ferrer, Malgarim, Marcelo Barbosa, Herter, Flávio Gilberto, Pasa, Mateus da Silveira
Publikováno v:
In Agricultural and Forest Meteorology 15 July 2020 288-289
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Berle, Henrique, Madruga, Francine Bonemann, Uriarte, Júlio Francisco, Tormes, Edinaldo Cesar, Saraiva, Carem Rosane Coutinho, Barbosa, Benhur Schwartz, Pasa, Mateus da Silveira, Tunes, Lilian Vanussa Madruga de, Almeida, Andréia da Silva
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 13; e95101321150
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 13; e95101321150
Research, Society and Development; v. 10 n. 13; e95101321150
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 13; e95101321150
Research, Society and Development; v. 10 n. 13; e95101321150
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Spices are of global importance due to their most diverse forms of usability, whether as food, aromatic or medicinal. Furthermore, they move relevant amounts in the economic market and the production of spice seeds is an activity that has the capacit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::db67cb90ad528aec11ae53ae921d0f96
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/21150
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/21150
Autor:
Madruga, Francine Bonemann, Saraiva, Carem Rosane Coutinho, Berle, Henrique, Pasa, Mateus da Silveira, Tunes, Lilian Vanussa Madruga de, Almeida, Andreia da Silva
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 12; e98101220217
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 12; e98101220217
Research, Society and Development; v. 10 n. 12; e98101220217
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 12; e98101220217
Research, Society and Development; v. 10 n. 12; e98101220217
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Pulse seeds are dry seeds from pulses, which are of global importance due to the benefits they bring to health, these seeds move the economic market both domestically and abroad due to the growing demand from both India and other countries. For this
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::b90bff874b97dbf05baf476f2b9e2036
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/20217
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/20217
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brighenti Emilio, Casagrande Katia, Cardoso Paula Zelindro, Pasa Mateus da Silveira, Ciotta Marlise Nara, Brighenti Alberto Fontanella
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 9, p 01024 (2017)
Phenolic compounds are one of the main parameters of wine quality and contribute to the organoleptic characteristics, particularly color, astringency and body. In the highlands of southern Brazil, low temperatures and high accumulation of global sola
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/202a070ba1104205873cf7834f69383e