Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"PAREDI, MARIA E."'
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2008 41(4):678-685
Autor:
Paredi, Maria E. a, b, c, ⁎, Crupkin, Marcos a, c
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2007 40(10):1716-1722
Autor:
Mignino, Lorena A. 1, Paredi, María E. ⁎, 2
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2006 39(1):35-42
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Technology.
The possible effect of the proteolytic activity on emulsifying properties of squid ( Illex argentinus ) mantle actomyosin stored at 2-4°C and the effects of cocktail of protease inhibitors [phenylmethylsulfonyl fluoride (PMSF), iodo acetic acid (IAA
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry; 2002, Vol. 26 Issue 4, p295-305, 11p
Publikováno v:
In Comparative Biochemistry and Physiology -- Part A: Physiology 1992 103(3):605-608
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology; 1997, Vol. 6 Issue 1, p65, 0p