Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"PANG Si-si"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 30, Iss 5, Pp 205-211 (2022)
The nutritional components of Spirulina residue were determined and evaluated. The insoluble dietary fiber was prepared by alkaline acid treatment from algae residue. The swelling capacity, water holding capacity and grease holding capacity were dete
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b48dca347244a43a8cf87b330a57866
Autor:
Wang Bing, Pang Si-si
Publikováno v:
Acta Polymerica Sinica. :49-55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Acupuncture & Tuina Science; Jun2008, Vol. 6 Issue 3, p169-172, 4p