Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"PANG, HOAN‐JEN"'
Autor:
Pang, Hoan-Jen E.
Thesis (Ph. D.)--Rutgers University, 2007.
"Graduate Program in Food Science." Includes bibliographical references (p. 89-91).
"Graduate Program in Food Science." Includes bibliographical references (p. 89-91).
Externí odkaz:
http://hdl.rutgers.edu/1782.2/rucore10001600001.ETD.13843
Immune Status and the Development of Listeria monocytogenes Infection in Aged and Young Guinea Pigs.
Publikováno v:
Clinical & Investigative Medicine. Sep2012, Vol. 35 Issue 5, pE309-E321. 13p. 1 Chart, 4 Graphs.
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Nov2007, Vol. 27 Issue 4, p426-444. 19p. 1 Black and White Photograph, 3 Charts, 2 Graphs.
Autor:
PANG, HOAN‐JEN E.1 (AUTHOR), MATTHEWS, KARL R.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Nov2006, Vol. 26 Issue 4, p313-324. 12p. 1 Chart, 1 Graph.
Autor:
Pang, Hoan-Jen Eunice
Listeria monocytogenes is an intracellular pathogen commonly associated with ready-to-eat foods. Using the guinea pig model, the impact of environmental factors on the infectivity of L. monocytogenes, as well as the impact of a host's immunity, on th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3422f4e568d4f541a66c5fb6d695aeea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; December 2003, Vol. 66 Issue: 12 p2198-2202, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Solomon EB; Cook College, Department of Food Science, Rutgers, State University of New Jersey, 65 Dudley Road, New Brunswick, New Jersey 08901-8520, USA., Pang HJ, Matthews KR
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 2003 Dec; Vol. 66 (12), pp. 2198-202.