Zobrazeno 1 - 10
of 536
pro vyhledávání: '"PAH16"'
Autor:
Mattersberger, Fabian
Eine statistische Arbeit über polyzyklische aromatische Kohlenwasserstoffe (PAK) in Sachsens Oberböden wurde durchgeführt. Dabei wurden 2167 Proben von der obersten humusreichen Bodenschicht (Ø 20 Zentimeter tief) genommen. Die Konzentrationen de
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2980cd8ffb12441abcfb6eafd04c33c6
Autor:
Puljić, Leona, Kartalović, Brankica, Habschied, Kristina, Kajić, Nikolina, Kovačević, Dragan, Kovač, Mario, Banožić, Marija, Mastanjević, Krešimir
Publikováno v:
Processes; Nov2024, Vol. 12 Issue 11, p2335, 10p
Publikováno v:
Mapping the Chemical Environment of Urban Areas; 2011, p457-472, 16p
Autor:
Leona Puljić, Krešimir Mastanjević, Kristina Habschied, Dragan Kovačević, Brankica Kartalović
Publikováno v:
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu
Volume 24.
Issue 6.
Volume 24.
Issue 6.
Dimljeni mesni proizvodi čine jednu od najvažnijih skupina tradicionalnih namirnica. Zahvaljujući jedinstvenim i povoljnim organoleptičkim svojstvima te visokoj kvaliteti, potrošači ih rado biraju. U posljednje vrijeme raste zabrinutost oko zdr
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Krešimir Mastanjević, Vinko Krstanović, Dragan Kovačević, Brankica Kartalović, Kristina Habschied
Publikováno v:
Beverages, Vol 7, Iss 3, p 58 (2021)
The kilning of malt occurs at different temperatures, depending on the desired color and aromas. Higher temperatures applied during kilning can be involved in polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) formation in malt. PAHs are undesirable and designa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54d83eede2dc413091507ec1c821e7b9
Publikováno v:
Southwest China Journal of Agricultural Sciences. 2019, Vol. 32 Issue 8, p1725-1732. 8p.
Autor:
Wen, Yun-Qi1 (AUTHOR), Liu, Yu-Lan1 (AUTHOR) liuyl7446@sina.com, Xu, Li-Li1 (AUTHOR), Yu, Wen-xiu1 (AUTHOR), Ma, Yu-xiang1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants: Part B: Surveillance Communications. Dec2017, Vol. 10 Issue 4, p275-283. 9p.
Autor:
SIMSEK, Ilker1 ilkers@karatekin.edu.tr, KUZUKIRAN, Ozgur1, BOZTEPE, Ummu Gulsum2, TOPRAK, Meryem2, HARBI, Mouhyadin Abdourahman3, HARIRY, Reza Ebrahimi2, YURDAKOK-DIKMEN, Begum4, SIRELI, Ufuk Tansel5, FILAZI, Ayhan4
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi. Jul/Aug2024, Vol. 30 Issue 4, p507-516. 10p.
Autor:
Shi, Long-Kai1 (AUTHOR), Zhang, Dong-Dong1 (AUTHOR), Liu, Yu-Lan1 (AUTHOR) liuyl7446@sina.com
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Apr2016, Vol. 33 Issue 4, p603-611. 9p.